zenesz_logo.pngCovid-kényszerszünet és több hónap kreatív munka után az eddigiektől eltérő, nyolcvanas éveket idéző hangzással tér vissza a zenekar a koncertezéshez: elsőként június 10-én, az Akváriumban mutatják be friss EP lemezüket.

A srácok a dalok nagy részét még a pandémia alatt kezdték el írni. Sok ötlet született, de az a 6 track, ami végül felkerült az EP-re a debütáló Maradok-hoz hasonlóan a ’80-as évek hangszerelési megoldásait idézi. A második klip az Altató című dalhoz készült, és kifejezetten személyes ihletésű. „Az Altató azért különleges nekem, mert én írtam a szövegét és az életem egy nagy változásáról szól. Egy párkapcsolat vége is mindig valami új kezdete. Nagyon örülök, hogy zeneileg is megélhetem ezt. Most úgy érzem, hogy ez az egyik zászlóshajója az új lemeznek” – meséli K. Fangler Péter, a zenekar énekese.

 

Az új dalok mellett a srácok most a koncertekre fókuszálnak és egy kicsit szeretnének visszarázódni abba, hogy újra lehet élőben zenélni. A június 10-i lemezbemutatón Bartók Máté szaxofonos lesz a zenekar vendége, aki egy kicsit még autentikusabbá teszi majd a ’80-as éveket idéző hangzást. K. Fangler Péter nagyon várja a nyári koncerteket: „Jó lesz kicsit megállni és megmutatni az új dalokat. Ezzel az anyaggal azt szerettük volna prezentálni, hogy milyen irányba megy a zenekar és milyen hangzás mozgat minket most.”

Event: https://fb.me/e/3nbMSESFQ
Facebook: https://www.facebook.com/fanglers