zenesz_logo.png



Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire a Nem hagylak egyedül című dalhoz.

HB500x

 

Az elmúlt években számos kollaborációval büszkélkedő New Level Empire a 2018-as Republic-kal való közös munkájuk után ismét egy másik népszerű zenekarral együtt alkottak. Ezúttal az a Honeybeast a szerző és előadó partner, akivel együtt szerepeltek a 2014-es A Dal műsorban; a New Level Empire akkor a The Last One című dalukkal, a Honeybeast pedig A legnagyobb hős c. szerzeménnyel állt a döntőben. Most, 8 év után végre szó szerint együttes erővel állhatnak a közönség elé.

A Nem hagylak egyedül egy ígéretről szól, egy egyszerű, de annál fontosabb emberi szándékról, hogy számíthatunk a másikra. A könnyed, vidám dalhoz vicces klipet forgatott a két csapat, melyben mindkét zenekar minden tagja szerepel. A sztori szerint a Honeybeast frontasszonya, Zsófi egy sztárt alakít, akit folyamatosan testőrök kísérnek, védenek, míg a másik póluson az NLE frontembere, Zola rajongóként próbál a közelébe férkőzni. Így beépül a testőrök közé, hogy Zsófi mellett, már-már kellemetlenül közel legyen. A testőrök persze folyamatosan próbálják menteni a szitukat, illetve Zsófit, miközben az áhított nő közelségére vágyó Zolát vonszolják és rángatják.

„Azt hiszem egyértelműen kijelenthetjük, hogy életünk legviccesebb klipjét sikerült leforgatni. Amikor a zenekar tagjai megjelentek a személyi testőr egyenöltönyben és kis fülessel a fülükben, majd elkezdtek pózolni Zsófi mellett, én azt hittem összeesek a röhögéstől. Önfeledt, poénos szitukkal teli forgatást és végeredményt hoztunk össze. Szerintem a dal hangulatához és tartalmához tökéletesen passzoló képi világ született” – Zola.

 

A klipet Czoller Bence és csapata készítette, akivel korábban már minkét zenekar dolgozott. A dal és a videó is május 16-án debütál.

https://www.facebook.com/honeybeastofficial
https://www.facebook.com/newlevelempire.official
www.goldrecord.hu