zenesz_logo.pngAz Interpol nemrég bejelentette, hogy július 15-én érkezik legújabb albumuk, a The Other Side Of Make-Believe.

 

 

Hetedik lemezükről elsőként a Toni című ízelítő jelent meg egy videóklip kíséretében, mely egy kétrészes kisfilm első fele volt. A klipet Van Alpert (Post Malone, Machine Gun Kelly) rendezte, a végeredmény pedig villámgyorsan elérte a közel félmilliós nézettséget a YouTube-on. A folytatásra sem kellett sokat várni, hiszen befutott a történet második része is, mégpedig a Something Changed című friss dal videójaként.

Paul Banks, a zenekar frontembere így nyilatkozott az újdonságról: „A Van Alperttel készült kisfilmünk második részében, a Something Changed című szerzemény klipjében a valóság és az álomvilág keveredik, és két főszereplőnk egyfajta álomszerű állapotban találja magát, miközben egy baljós figura (akit én alakítok) kitartóan üldözi őket. Hármuk élete a félelem, a megtorlás, a vágy és a dac ködében fonódik össze.”

Van Alpert, rendező: „Paulnak és nekem tetszett az ötlet, hogy a Something Changed olyan legyen, mint egy álom. Mintha két főszereplőnk felébredne a Toni című dal kisfilmjében történtekből, és az életük helyrehozhatatlanul mássá válna. Menekülniük kell valami sötét erő elől, ami ősi és megállíthatatlan.”

 


Az Interpol hamarosan nagyszabású lemezbemutató turnéra indul. Magyarország egyelőre nem szerepel az állomások között, de tartsuk nyitva a szemünket!

https://www.facebook.com/interpol
https://interpol.ffm.to/tosomb