zenesz_logo.png



Április 14-én este az A38 Hajón lezajlott az Új Gitáros 2022 Tehetségkutató döntője.

Az eseményen a 11 döntőbe jutott versenyzőnek élőben kellett előadnia azt a pályaművet, melynek videója alapján a zsűri a döntőbe juttatta. Itt jegyezzük meg, hogy óriási volt a tehetségkutató iránti érdeklődés, hiszen összesen 119 pályamunka érkezett a felhívásra. Volt, aki saját szerzeménnyel pályázott, és voltak mások, akik ismert gitárosok dalainak zenei alapjára játszottak.

Végül az Új Gitáros 2022 Tehetségkutató első díját Jurisits Tamás kapta, és ezzel ő nyerte el a fődíjat, az Ibanez RG652 AHMFXNGB gitárt és a VOX AC30C2VB kombót. A második helyezett Benkő Máté az Audmax különdíját, egy Audio-Technica System10 gitár wireless rendszert kapott, míg a harmadik helyre kerülő Nagy Gergő szintén az Audmax különdíjával, egy Vox aktív zajkioltós fejhallgatóval mehetett haza.

Jurisits 850x


Gratulálunk a győztesnek és a helyezetteknek, a döntőbe jutott gitárosok valóban kivételes muzikalitásról és hangszertudásról tettek tanúbizonyságot, jó érzés tudni, hogy ennyi tehetséges fiatal gitárossal büszkélkedhet a hazai zenei szcéna.

 


https://www.facebook.com/ujgitaros
https://www.ujgitaros.hu/
ÚJ GITÁROS 2022 TEHETSÉGKUTATÓ lábléc 900x