zenesz_logo.png



Közel egy év csend után új dallal jelentkezik a Teddy Queen zenekar.

 

KÉP2 700x

 

Az Oda nem megyek című daluk a megszokott punk/alter hangzástól kissé elrugaszkodva inkább balladisztikus szerzeménynek sikeredett. Fodor László a zenekar frontembere a dalról a következőket mondta:

A dal arról szól, amikor képessé válunk kilépni egy számunkra kedvezőtlen állapotból. Lehet ez egy számunkra mérgező párkapcsolat, vagy barátság megszakítása, de akár a mai virtuális világgal való kapcsolat szakítás vagy a most körülvevő számtalan globális problémától való elbúcsúzást is jelentheti. A dalt én hoztam a próbaterembe, nagyjából kész szöveggel és dallammal. Szinte azonnal megszületett a végleges verzió, az oda nem megyek megírta saját magát általunk.

A klipről Csóka Lóránd (vokál, basszusgitár) is nyilatkozott:

„Mindamellett, hogy a főhős (akit Laci játszik) is átalakul a klipben, közben egy teljesen új környezetbe kerül. Érdekesség, hogy a dal klipjét a Kelemen Havasokban forgattuk a Tiha csúcson, ami egy közel 1800 méter magas csúcs. Az, hogy Laci tériszonyos nagyjából a csúcs előtti 500 méteren derült ki, így voltaképpen a klip kedvéért muszáj volt legyőzze ezt a félelmét.”

 

 

A zenekarral legközelebb április 14-én találkozhattok a Gödörben!

Spotify
YouTube
Facebook
Instagram