zenesz_logo.pngAz Ibeyi afro-kubai-francia ikerduója újabb ízelítőt mutatott be május 6-án érkező, Spell 31 című albumáról.

A Lavender & Red Roses immár a harmadik dal Lisa-Kaindé és Naomi Díaz közelgő harmadik lemezéről. Az újdonságban közreműködik a Brit-díjas Jorja Smith is, a téma pedig nem más, mint az az erőteljes felismerés, hogy csupán saját magunkat menthetjük meg. A szerzeményhez Lucrecia Taormina rendezésében egy spiritualitásba mártott, látványos videóklip is készült. A kisfilmben a három énekesnő a sors görög istennőiként egy magával ragadó sivatagi környezetben segíteni próbálnak egy bajba jutott szerettüknek, de végül ráébrednek, hogy erőfeszítéseik hiábavalóak, és meg kell szakítaniuk az érzelmi köteléket. Részben a másik érdekében – legyen az a szerelmük, egy testvérük, egy szülőjük vagy épp egy barátjuk – hogy megtalálja a saját erejét, másrészt pedig saját maguk védelmében.

 


Az Ibeyi emellett azt is bejelentette, hogy hamarosan visszatérnek a színpadra, ráadásul egy zenekarral kiegészülve: először májusban, három bensőséges koncert keretében New Yorkban, Londonban és Párizsban, majd lemezbemutató turnéra indulnak, melynek során érintik Észak-Amerikát és Európát is. Magyar dátumról egyelőre nincs hír.

Web: https://ibeyimusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Ibeyi