zenesz_logo.png„Vannak, akiknek búcsúkoncertből van több, nekünk lemezbemutatóból. Szombaton, április 9-én a Szimplában már a harmadikat tartjuk.”

„A lemez, amit bemutatunk, az Attracted to Light, amit tavaly a világvége-járvány kellős közepén vettünk fel és végül nyáron jelent meg CD-n, kazettán és a felhőben (ha valaki még nem hallotta volna: https://songwhip.com/eilema). Aztán nyáron volt egy spontán teraszos bulink (1. lemezbemutató), a szeptemberit elsöpörte a pandémia, majd novemberben, a negyedik (?) hullám tetején játszottunk egyet a kiváló Periscope zenekarral (és a Tulpa nélkül, sajnos). Úgyhogy legfőbb ideje volt, hogy tartsunk megint egyet!

Ugyanide tartozik, hogy ez lesz az EiLEMA zenekar tavaszi nagyon rövid turnéjának második, egyben befejező állomása a múlt pénteki veszprémi koncert után. Amire biztosan számíthat, aki ellátogat: a lemez összes dalát eljátsszák, sőt, még többet is. Igazi 90-es évek, rhythm ’n’ grunge hangulat. Korai kezdés (20 óra), így még a velük egykorúak is el tudnak menni… Ami biztosan nem lesz: előzenekar, belépő, ABBA-slágerek.
 

 

Az esemény linkje:  https://www.facebook.com/events/1040496616859005

EiLEMA zenekar
https://www.facebook.com/eilemaband
https://www.youtube.com/channel/UC2UYfCIpepcQjo5seKXmESA