zenesz_logo.pngA mai naptól a nagyobb hírlapárusoknál már kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 231., áprilisi száma interjúkkal, zenei hírekkel, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlókkal.

 0001 650x

Minthogy az interjúk és a bizonyos tesztek először a nyomtatott újságban jelennek meg, némely szempontból nyomtatott Zenész Magazin gyakran „frissebb”, mint a terjedelmi korlátokkal nem rendelkező Zenész online.

Áprilisi számunkban interjút találtok a színész-énekes-dalszerző Dánielfy Gergővel, a Dánielfy Gergő és az Utazók frontemberével, valamint Barkóczi Bence gitárossal. Az utóbbi interjú apropója kettős: most jelent meg Bence zenekarának a Meristemnek a lemeze, és négy év után immár negyedszer rendezik meg az Új Gitáros Tehetségkutatót, amit 2018-ban Barkóczi Bence nyert meg, ő most, mint zsűritag vesz részt a versenyen.

Dobosok számára érdekes lehet Németh Tamás tesztje a Tama Iron Cobra Duo Glide Gold limitált kiadású, extra megjelenésű lábgépekről. Teszteltünk egy digitális fúvóshangszert, a Roland Aerophone AE-20 fafúvósát, ami megfizethető áron nyújt izgalmas új hangszíneket és meglehetősen élethűen szólaltat meg különböző szaxofonhangzásokat. Folytatjuk az ESP/LTD 2022-es gitárjainak bemutatását és cikket közlünk a Yamaha új Arius digitális zongorákról, valamint a csúcskategóriát képviselő Focal stúdiómonitorokról. Ezek mellett persze még számos további technikai és zenei hír is olvasható az aktuális Zenészben, amit multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 795 forintos áron.

Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal – minden páros hónap elején – megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, az most már az új megjelenésű weboldalunk Előfizetés menüpontjára klikkelve pár kattintással, regisztráció nélkül is előfizethet magazinunkra, sőt már egyes lapszámokat is megrendelhet ezen a felületen. Itt jelezzük, hogy az előfizetést bármikor, év közben is meg lehet rendelni, és a megrendeléstől számított egy éven keresztül küldjük a magazint, a postaköltséget átvállalva.

Érdemes itt körülnézni: https://solteszmedia.myshoprenter.hu. Az új webshop mellett továbbra is megrendelhető a Zenész Magazin hétfőn és csütörtökön az 1-453-1040 telefonszámon, Holló Tibor kollégánknál is.