zenesz_logo.pngA Warwick & Framus, valamint a német valuephone GmbH jótékonysági aukción kívánnak egy Framus Vintage Hollywood gitárt értékesíteni.

Front_print_603.jpg

 

A Warwick & Framus valamint a valuephone GmbH (így, kisbetűvel) jótékonysági aukciót szerveznek, melyen egy vadonatúj Framus Vintage Hollywood gitárt árvereznek el, amelyet 25 ismert zenész látott el aláírásával. A gitár körülbelüli értéke 1 000 euró, a liciteket a jótékonysági aukciós oldalon (http://www.unitedcharity.de) lehet megtenni július 25-től szeptember 7-ig.

 

Az aukció teljes bevétele két projekt között lesz megosztva: a  „Kinderschutzengel: PC am Krankenbett“ (Gyermek Őrangyal, mely a gyermekkórházi ágyakhoz kíván számítógépeket biztosítani) és a markneukircheni Tannenmühle Gyermekotthon között.

 

 

 

guitar_banner2_en_resize.jpg

 

 

A Warwick & Framus, valamint a valuephone GmbH mind kezdeményezője, mind önkéntes bonyolítója az aukciónak. A gitárt több világhírű gitáros és basszusgitáros írta alá, mint pl. Lee Sklar, (Toto, Phil Collins) Robert Trujillo (Metallica), Wolf Hoffmann német metálgitáros, T.M. Stevens amerikai session basszista (Tina Turner, Cindy Lauper, Billy Joel) és Stevie Salas amerikai session zenész. Az aláírásokat személyesen Hans-Peter Wilfer, a Warwick vezérigazgatója szerezte be, úgy hogy a gitárt magával vitte amerikai utazásaira.

 

Azok a gitár- és zenerajongók, akik nem kívánnak online licitálni, megtehetik ezt személyesen, ha felveszik a kapcsolatot a szervezőkkel.

 

Az árverés utolsó felvonása a Warwick és a Gitarre & Bass magazin közös szervezésében szeptember 7-én sorra kerülő Bass Camp 2013 és Warwick Nyitott Napok keretében lesz Markneukirchenben. Az aukció végső aktusa a Warwick & Framus gyárban zajlik és online is követhető lesz.

 

 

http://www.signature-guitar.de/

http://www.warwick.de

http://www.unitedcharity.de 

http://www.valuephone.com/de/