zenesz_logo.pngA zenekar a legfrissebb kompozícióival készül az estére, olyannyira, hogy egy dalpremierre is sor kerül, de természetesen eljátszanak majd néhány szerzeményt a legutóbbi, Blue Horizon című albumukról is.

A 2006 óta működő Santa Diver formációt a 2019-ben Artisjus-díjjal kitüntetett jazzhegedűs Kézdy Luca, a multiinstrumentalista-zeneszerző Szesztay Dávid, aki ebben a formációban basszusgitáron játszik, és Szegő Dávid dobos alkotja. A nem szokványos felállású jazz trió szólistája és zeneszerzője Kézdy Luca, aki összetéveszthetetlen eredeti sounddal, elementáris, de egyben mégis érzékeny játékmóddal szólaltatja meg hangszerét.

Kézdy igen aktív szereplője a jazz szcénának. A Santa Diver mellett számos más zenekarban is közreműködik szólistaként, vendégművészként. Tagja egy nemzetközi jazz formációnak és szólófellépőként is gyakran színpadra áll egyedi hangzásvilágú műsorával. A zenekart 2006-ban Szesztay Dáviddal alapították, elsősorban saját szerzeményeinek a megszólaltatására. Szesztay, akit a magyar közönség főként a Kiscsillag és a saját szólóprojektje kapcsán ismer, a Santa Diver repertoárjához zeneszerzőként és hangszerelőként is sokat hozzátesz. A trió dobosa Szegő Dávid 2015 óta tagja a formációnak, egyedi stílusával, bevállalós, sokszínű játékmódjával abszolút meghatározó részévé vált mára a Santa Diver hangzásvilágnak.

 

Santa Diver koncert
Időpont: 2022. április 2. – 19 óra
Helyszín: MOMKULT Kupolaterem
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 18.   

Kézdy Luca – hegedű
Szesztay Dávid – basszusgitár
Szegő Dávid – dob

Facebook: https://www.facebook.com/santadiver
Jegyek: https://momkult.jegy.hu/program/santa-diver-kezdy-luca-koncert-130838/780974