zenesz_logo.pngA Gyík zenekar gitárosa ezúttal saját zenekarának alapító tagjait hívta el egy szám erejéig, ennek az együttműködésnek az eredménye Az utolsó dal.

A mikrofonnál Nagy Viktor faragja a rímeket, míg a produceri teendőket Balogh Borsa aka Űrlénykirály látta el.  „Ez egy Gyík zenekar szám is lehetne, de nem az. Az eddigi, kvázi szóló dalaim egytől-egyig olyan ötletekből születtek, amiket a zenekarom elvetett, mert nem tetszett nekik, így érthető, hogy azokat velük nem tudtam megcsinálni. Ebben az esetben viszont kifejezetten ehhez a projekthez írtam a zenét, aztán megmutattam a többieknek is, akik egyből benne voltak, így született meg Az utolsó dal. Címadásban nem vagyok túl jó, úgyhogy a munkacímet tartottam meg, ez lesz majd az EP-m zárószáma. A klipet Nagy Tamás készítette, időt, pénzt és energiát nem sajnáltunk, órákat gyakoroltuk a koreográfiát, szerencsére minden úgy sikerült, ahogy azt megálmodtuk.”

 

 

Egyéb fontos hír, hogy az idén a 10. születésnapját ünneplő Gyík zenekar április 23-án a Gödörben búcsúzik a közönségtől és világot jelentő deszkáktól, az utolsó koncert Facebook eseménye itt található: Gyík zenekar | az utolsó koncert | Facebook