zenesz_logo.pngMárcius 26-án a Palotavárosi tavaknál lesz az eseménysorozat utolsó állomása. Harmadik alkalommal is ingyenes koncertekkel, gasztronómiai különlegességekkel, termelői és kézműves vásárral várják az érdeklődőket szombaton.

Ezúttal a Palotavárosi tavak rendezvényterén épül fel a színpad, melyen Pirityi Imre Zenekara, Crescendo Selecta, majd Vörös Janka és Oláh Dezső duó adnak elő.

A koncertek mellett kézműves és termelői vásárban nézelődhetünk ezen a remélhetőleg már napsütéses tavaszi hétvégén. A programok alatt mindvégig ingyenes játszóház és gyermekprogramok várják a családokat; lesz arcfestés, csillámtetkó és tradicionális fa játszótér is, miközben a felnőttek egy kis vásárfiával is meglephetik magukat.

Cres 700x

 Crescendo Selecta

Március 5-én a Fehérvári Civil Központ előtti téren, március 19-én pedig Székesfehérvár Fő utcája adott otthon az eseménynek. Az idei év érdeklődését látva a szervezők jövő tavasszal is szeretnék folytatni a rendezvénysorozatot, és hagyományt teremteni.

A háromnapos rendezvénysorozat az Ökotudatos Fiatalokért Egyesület TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00421 Történelmi Gasztronómiai Kalandozások című projektje keretében valósul meg.

 Voros Janka Olah Dezso

Vörös Janka / Oláh Dezső duó

Fehérvári Gasztro- és Zeneünnep

PROGRAM záróesemény

Március 26.
Palotavárosi tavak, rendezvénytér
15.00 Pirityi Imre Zenekara
16.30 Crescendo Selecta
18.00 Vörös Janka / Oláh Dezső duó

https://www.facebook.com/FehervariGasztroEsZeneunnep/