zenesz_logo.png



A sokak örömére egyre inkább közeledő hosszú hétvége szuper programokat kínál országszerte, a fővárosban pedig garantáltan mindenki megtalálja azt, ami szemének, szájának, fülének ingere.

Szombaton például különleges koncertre kerül sor a közel 700 főt befogadó Akvárium KisHallban, ahol Czutor Zoltán zenekarai, barátai köré szerveződik minden.

Czutor Zoltán azon hazai zenészek közé tartozik, akikben már egészen fiatalon megszületett az örök szerelem a zene iránt. Ennek egyik bizonyítéka, hogy mindössze 14 éves volt, amikor megalapította a főleg rock stílusában tevékenykedő Nyers zenekart, amely egészen 2005-ig volt aktív. A produkció azóta ugyan nem hoz ki új dalokat, időről-időre azért adnak egy „emlékeztető, élőzenés szurit” a közönségüknek.

Próba3 700x

Próba...

Aki a Nyers munkásságát nem követte figyelemmel, egy dalt biztosan ismer Zoli előadásában, ami a 2005-ben alapított „beatmetal” Belmondo égisze alatt született, a szívbemarkolóan szerelmes, immáron több mint 10 éves Mikor? című számot. A formáció nemrégiben rukkolt elő új klipjével, a kimaradást, a szórakozást, a hajnalokat leíró, frissítő, újszerű hangzással rendelkező, gördülékeny Általában-nal.

Hogy mitől lesz kivételes ez az este? Attól, hogy 3 év szünet után az Akvárium Kishallban színpadra áll a Nyers eredeti felállása (Volent Zsolt – dob, Miklós Tibor – basszusgitár), továbbá Zoli másik főzenekara, a Belmondo is eljátszik néhány dalt, és akkor ez még nem minden… Csatlakozik Zoliékhoz hazánk ikonikus színésze, Csuja Imre, valamint Janklovics Péter humorista, színész is. Amíg Csuja Imre verselve ad elő Zoli dalszövegeiből, sőt még egy dalt is elénekel, addig Janklovics egy hosszabb medley szólistájaként bizonyít. Ezen az estén tehát tényleg érdemes lesz akár hajnalig is kimaradni.    

 

 


Booster Oltás – Nyers és Belmondo az Akváriumban  
     

Időpont: 2022.03.12. 20:00  
Helyszín: Akvárium, Kishall   
Az elővételes, kedvezményes jegyekhez itt juthatsz hozzá:
https://akvariumklub.hu/programok/booster-oltas           
Esemény a Facebookon: https://fb.me/e/19WZ2aPD8
Belmondo – Mikor: https://youtu.be/0qHlVyQRX_k
Nyers a YouTube-on: https://www.youtube.com/user/nyersegyuttes/videos