zenesz_logo.png



Megjelent az idén 10 éves nu-metal banda, az INERCY új dala, amihez rögtön videóklipet is forgattak.

Az INERCY 2012-ben Miskolcon alakult alternatív metal csapat. Zenei stílusuk széles palettán mozog: dalaikban egyaránt fellelhetők a nu metal-os, metalcore-os és post-rock-os jegyek is, némi elektronikával fűszerezve. A Deep Inside c. daluk hangzásában a 2000-es évek Limp Bizkit vonalát eleveníti föl, mai, modern köntösben. Kellemes hallgatni való, ha nyitott vagy a betonfal törő, de dallamos zenére!

Ez a dal, folytatása a 2021 októberében megjelent Bioprison című daluknak. A Bioprison halmazokba állította az ember biológiai és mentális gyarlóságát és kitért némileg ennek elvontabb spirituális aspektusaira is. A Deep Inside tovább folytatta a boncolgatást és az alany szemszögéből elmélyedt a mentális gyarlóság felismerésének, útkeresésének világában.

 

 

„Az audió- és videó felvételek egyszerre készültek, a Nortyx hangstúdióban, Tóth Péter hangmérnök vezetésével. Izgalmas és üdítő volt a közös munka, annak ellenére, hogy a zenekar már 10 éve jár különböző jobbnál jobb stúdiókba. Sokat ötleteltünk együtt, főleg a dob és ének témákon, hogy kihozzuk a 110%-ot ebből a már amúgy is kifogástalan dalból. A végeredmény magáért beszél, hallani benne az elektroncsövek izzadását és a bitek harcát is! Ha tetszik, amit hallasz, kövesd a zenekart a neked kedves felületen."

A Deep Inside február végén kerül fel a digitális zenei platformokra.

INERCY

Pocsai Zsolt – ének,
Szilágyi Tamás – gitár,
Gurszki Máté – gitár,
Molnár Zsolt – basszus,
Mezei Geris – dob.

Spotify: https://spoti.fi/3LjNozv
YouTube: https://youtu.be/fTUtzp46vgQ
Facebook: https://bit.ly/inercy_fb
Instagram: https://bit.ly/inercy_insta
Deezer: https://bit.ly/inercy_deezer
Bandcamp: https://inercy.bandcamp.com/music