zenesz_logo.png



Ma jelenik meg a Dos Diavolos – Ganxsta Zolee & Takács Vilkó duójának – első önálló lemeze, az Egyenesen a mocsárból. Az album személyes élményeken alapul, kiegészülve a déli blues hamisítatlan mocsári hangulatával aligátorokkal és két akusztikus gitárral.

Ganxsta Zolee és Takács Vilkó 2019-ben indította útjára akusztikus duóját, ami a Dos Diavolos nevet viseli. Zoli kezdetben Vilkó egy szál gitáros estjeihez csatlakozott vendégként, majd mindezek által inspirálva előkerült a gitár, az ötletek és a közös alkotás útjára léptek. Idén elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumukat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta.

 

 

Ahogy a lemez címéből sejthető, nem egy megszokott produktummal találkozunk. A stílus, ahogy ők megfogalmazták: „A nagyon sötét louisianai mocsári delta blues és a dark red country törvénytelen gyereke”. Az album előfutáraként már megjelent a lemez címadó dalának lyric videója, ami igazi betekintést nyújt zenei világukba és kíváncsivá teszi a hallgatót, hogyan folytatódik a történet, hiszen a két szereplő különböző figurákat is megformál: a góré, szökött fegyenc és a gyengeelméjű segédje kerettörténetében.

Zoli hozta a zenei ötleteket, szövegeket, énekdallamokat, amit pedig Vilkó hangszerelt meg, végül Lugosi Dani masterelte. Minden dal személyes élményeken alapul, egyszerre sötét és vicces. A lemez különlegessége még, hogy olyan különböző hangeffekteket csempésztek be a fiúk, mint pl. kanál, oldallánc vagy doromb.

 

DD koncert 750x crop

 

Az Egyenesen a mocsárból december 10-én jelenik meg, majd december 29-én a produkció egy exkluzív lemezbemutató koncerttel készül a Robotban, ahol amellett, hogy eljátsszák az album összes dalát, különleges extra meglepetésekkel is készülnek a nagyérdeműnek

Facebook: https://www.facebook.com/dosdiavolos

Instagram: instagram.com/dosdiavolos