zenesz_logo.png



A HangszerPláza és az Ortega Guitars Magyarország közös Live Stream eseményt hirdet, Palásti Máté gitárművész és zeneszerző főszereplésével.

Az eseményt a HangszerPláza YouTube csatornáján követheted, ahol Palásti Máté gitárművész és zeneszerző főszereplésével az Ortega Guitars Magyarország bemutat néhány közép- és felsőkategóriás Ortega gitárt és szériát. Ha érdekel az akusztikus (nylonhúros) gitárok világa mindenképpen érdemes megnézned az élő közvetítést 2021. október 21-én 18 órától a HangszerPláza YouTube csatornáján.

INSTA STORY String Raffl 650x

 

Az online gitárbemutatóhoz kapcsolódóan az Ortega egy nyereményjátékot hirdet, amely során a közelmúltban bemutatott új Ortega gitárhúrokból lehet a tiétek egy-egy csomag! Fontos tudni, hogy az Ortega Guitars 40 új húrkészletet dobott piacra, melyek között (nylonhúros) gitár, ukulele, akusztikus basszusgitár, mandolin, guitarlele és banjo húrok is vannak. Az új húrszettekről október 18-án, hétfőn olvashatjátok írásunkat itt a Zenész Magazin online felületén.

Az élő közvetítés nemcsak a HangszerPláza YouTube csatornáján, hanem a Facebook esemény oldalán is megtekinthető lesz, jelöld be az Érdekel vagy az Ott leszek lehetőséget!

Az október 21-i élő adás alatt az Ortega és a HangszerPláza várja kérdéseiteket és kommentjeiteket.

Addig is egy kis kedvcsináló Palásti Mátétól:

 

 

További információ hamarosan:

www.facebook.com/ortegamagyarorszag

www.instagram.com/ortega_guitars_hungary

www.facebook.com/HangszerPlaza

www.instagram.com/hangszerplaza

www.youtube.com/c/HangszerPlaza