zenesz_logo.pngAz Ortega Guitars Magyarország és az Árkádia Hangszerbolt egy vadonatúj, saját gyártású videósorozattal jelentkezik, melynek segítségével szeretnénk a kezdő ukuleléseket, illetve a hangszer iránt érdeklődőket kézen fogni és megtenni velük az első lépéseket az ukulelézés világában.

anna-ukulele-08473 700x.jpg

 

A hat részes sorozat során hivatalos Ortega előadónk Szélinger Anna, CéAnne jelentkezik az Árkádia hangszerboltból, hogy végig vezesse a nézőket életük első ukuleléjének kiválasztásától az első dal eljátszásáig. Az Ukulelepercek CéAnne-al nem csupán egy izgalmas utazás lesz. A hat hét során minden héten kisorsolunk egy-egy értékes Ortega ukulelés kiegészítőt. (A heti nyereményekről folyamatosan tájékoztatunk benneteket közösségi média felületeinken.)

A sorozat végén pedig főnyereményként, egy Ortega DSSUITE-UKE Private Room szériás ukulele is gazdára talál majd! Nyerd meg te a heti nyeremények egyikét, vagy a főnyereményt, az Ortega DSSUITE-UKE ukulelét!

Mit kell tenned, hogy nyerj?

1) Lájkold az Ortega Guitars Magyarország Facebook oldalát! (Itt találod majd a sorozat videóit is!)

2) Kövesd az @ortega_guitars_hungary Instagram oldalt és válaszolj legalább egyszer helyesen!

Minden héten ugyanis, az adott heti videóhoz kapcsolódóan, Insta Story formájában felteszünk majd egy kérdést az @ortega_guitars_hungary Instagram oldalunkon. Azon követőink, akik legalább egyszer helyesen válaszolnak, eséllyel indulnak a főnyereményért. Érdemes azonban végig figyelni, hiszen, ha mind a hat kérdésre helyesen válaszolsz, hatszor akkora eséllyel lesz tiéd a hangszer. Mindenki annyiszor kerül ugyanis bele a kalapba, ahány helyes választ adott le az Ukulelepercek során. (Ne feledjétek, az Insta Storyk a posztolástól számított 24 órán keresztül érhetők csak el! Utólag érkező választ nem fogunk tudni figyelembe venni.)

Az első epizód 2021. július 21-én lesz elérhető a Facebookon.  Addig is arra biztatunk mindenkit, hogy ha lehetősége van, látogasson el a Budapest, Erzsébet krt. 22. alatt található Árkádia hangszerboltba, ahol amellett, hogy számos Ortega ukulelét próbálhat ki, szaktanácsot is kérhet meglévő vagy leendő hangszerével kapcsolatban!

 

 
Ukulelepercek CéAnne-nal. Tartsatok velünk!

További információ:

facebook.com/ortegamagyarorszag
nstagram.com/ortega_guitars_hungary
ortegaguitars.com
arkadiahangszer.hu
facebook.com/arkadiahangszerbolt
instagram.com/arkadiahangszer

 facebook.com/ceannemusic
instagram.com/ceannemusic