zenesz_logo.pngElkészült minden idők legszemélyesebb hangvételű The Biebers videója a tagok telefonján rögzített felvételek felhasználásával.

The-Biebers-Lehetett-volna-maskepp1 700x.jpg

 

„Ha felmerülne bennünk a kérdés, hogy az elmúlt időszakban vajon másképpen is alakulhattak volna a dolgok, akkor ez a klip a válaszom. Lehetett volna másképp, de az másokkal történt volna meg” – mondta Puskás Peti. 

 

„A dal még persze a karanténban született. Nézegettem a The Biebers korábbi koncertfelvételeit, és rájöttem mennyire hiányoznak ezek a pillanatok. Azon gondolkodtam, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy hét éve zenélhetünk együtt, és olyan dolgokat élhetünk át, amiket nem lehet elfelejteni. 

 

A zenekar számára ez kemény másfél év volt. Ha nem így éltük volna meg és nem tudunk kapaszkodni az együtt és a közönséggel töltött pillanatokba, akkor biztos valaki másnak az emlékeit élnénk, tehát nem mi lennénk!  Minden hibánk, minden rossz pillanatunk mi vagyunk, amiket kiválóan ellensúlyoz az a sok öröm és boldogság, amiket közösen éltünk át.  

 

Nehéz volt folyamatosan produktívnak lenni, de végül is a karantén kényszerpályája újra frissítővé tette a munkát, és Danival újra volt időnk igazán, testvérként együtt dolgozni. Olyan flow-ban vagyunk, mint amikor elkezdtük a The Bieberst” – meséli Puskás Peti, a zenekar énekese.  

 

Hozzátette: „Az első ötlet az volt, hogy valami nagyívű klipet forgatunk, de végül közösen úgy döntöttünk, hogy most sokkal jobb lesz a személyes, őszinte tartalom.” Végül stúdióvá ideiglenesen átépített próbatermükben saját magunk készítették el a videót a zenekartagok telefonjain talált archív felvételek felhasználásával.

 

 

 

 

A Lehetett volna másképp már az új lemez előfutára. „Már nagyon várjuk, hiszen a legutóbbi albummegjelenésük négy éve volt. Sokkal kreatívabbak, produktívabb lettünk, így elérkezettnek látjuk az időt, hogy egy nagyobb, koncepciózusabb anyagot készítsünk most” – jegyezte meg a munkálatok kapcsán Puskás Peti.


A The Biebers legközelebbi koncertje Budapesten lesz július 30-án lesz MONYO Land-en.

 

 

Deezer: https://deezer.page.link/1r7keCPovwFyypG17

Spotify: https://open.spotify.com/album/3PVmx6cH0WjHtHYehPowDg?si=KPjtR7gIQFCyD24raj9yWA&dl_branch=1

 

https://www.facebook.com/events/268916121612474

https://www.goldrecord.hu/webshop

www.goldrecord.hu