zenesz_logo.pngA brisbane-i The Goon Sax Riley Jones, Louis Forster és James Harrison triója - egy szoros barátságon alapuló szerelemprojekt, melyben a tagok felváltva írnak dalokat, énekelnek és játszanak valamennyi hangszeren.

Album Packshot - _Mirror II_550x.jpg

 

 

A csapat július 9-án jelenteti meg új albumát, mely a Mirror II címet viseli. A korong a The Goon Sax harmadik kiadványa, ugyanakkor az első olyan, ami a Matador gondozásában jelenik meg, és egyfajta újrakezdés: egy többdimenziós, eklektikus utazás, amely a diszkóból a folkon keresztül egészen a no wave-ig vezet minket, mindezt megdöbbentő kohézióval. A dalok a korábbiakhoz képest univerzálisabbak és furcsábbak – ezt már a lemez In The Stone című, „természetfölötti avant-pop” előfutára is sejteti.

 

 

 

 

„Az In The Stone Berlinben játszódik, ahová az iskola befejezése után költöztem az akkori partneremmel, és 2017 végén ott vettük fel a We're Not Talking című, legutóbbi albumunkat is" – meséli Louis Forster. „Mindketten önmagunk felfedezésével kísérleteztünk – elfogadva egymás változásait és ünnepelve a folyamatot – de számoltunk azzal is, hogy a szilárduló önérzetünk mellett bonyolódnak majd a szeretett személy igényei. Zeneileg hatással voltak ránk azok a zenék, amik a beszélgetéseinket aláfestették – például Uber-utak, közös vásárlások, bulik alkalmával – tehát valószínűleg tudat alatt jobban érződik a végeredményen a modern pophatás, mint bármelyik korábbi dalunkon."

https://www.facebook.com/TheGoonSax