zenesz_logo.pngMi van, ha csak álmunkban ütközünk neki a hűtlenség gondolatának? Megkóstolnak az érzések, mintha sósavba mártóznánk.

megkĂłstol Sin Seekas 700x.jpg

 


A különleges kollaborációban Csorba Lóci, a Lóci Játszik frontembere járja körbe a bűntudat oldalait, amelyre a Fokos zenekar brácsása, Szerda Balázs játszik, a Sin Seekas lírai vonalát erősítve. Egy távkapcsolatról szóló szerelmes dalnak indult eredetileg, az énekesnő Madagaszkárról küldte Lócinak ötletét e-mailben, majd ő egy új csavart vitt a dalba, így egy szerelmi háromszöggé alakult át a történet. Ezek a sorok teljesen megváltoztatták a szöveg addig értelmezését és jobban megállták a helyüket, mint bármi más:

 

„Furcsa dolog ez a bűntudat, 

furcsa dolog mert utat mutat,

jellembe löki az embert,

ad egyenes hátat vagy teljes csendet” 

 

A képi világ letisztult. Felbukkan a lelkifurdalás a mardosó csendben. A sejtelmesen őrlődő pár magával ragadóan hiteti el, hogy más lesz. Vajon tudjuk-e egyáltalán, hogy mit keresünk? Foltozzuk a másikkal hiányosságainkat vagy tényleg párban teljesedünk ki?

 

 

 

 

Június 4-én élőben hallhatjátok az A38 hajó színpadán a Sin Seekas és Lóci előadásában a Megkóstol című dalt is, de vendég lesz még Pásztor Anna, (Anna and the Barbies), Sena és Kemon (Irie Maffia), KRSA (Pannonia Allstars Ska Orchestra) és a Ladánybene 27 is a zenei produkcióban. 

 

A zenekar új lemeze a Történetek olyan témákat is megmozgat, mint a pánikbetegség, melyben bongor rappel, szerepel rajta a Ladánybene 27-tel közösen alkotott, a gyászfeldolgozásról szóló Valakiért, de inspirációként a bántalmazás és a minimálbér is megjelenik. Az online platformok után hamarosan bakeliten is hallgatható lesz a lemez anyaga.

 

„Túl sokáig voltunk csöndben, merjünk kérdezni!”

 

További koncertek az 1Kárpát-medence Fesztiválon:

https://www.a38.hu/hu/programsorozat/1karpat-medence-fesztival

https://www.facebook.com/events/908179583093193

Facebook: https://www.facebook.com/sinseekasband/