zenesz_logo.pngAz együttes legújabb dala a kedvenc tantárgyuk és a csajozás között von párhuzamot. A Matek a Follow The Flow korábbi, melankolikusabb dalainak szöges ellentéte, amely a „Gavallér”-t követve újra megvillogtatja BLR, Fura Csé és Szakács Gergő humorérzékét.


 

 

 

„Tavaly gondolkoztam el azon, hogy hány matekos kifejezést használunk a mindennapi nyelvben, és hogy ezeket udvarlásra is használhatnánk. Innen jött a Matek alapötlete” – vezette le az egyenletet Fura Csé.

 

„Megpróbáltuk magunkat 2,5 perc erejéig nem komolyan venni, és ez lett az eredmény. Ez a fajta könnyedség és poén szokatlan tőlünk, de reméljük, sikerül mosolyt csalnunk néhány arcra!" – egészítette ki Szakács Gergő.

 

„Minden percet, amit a Matekkal töltöttem, élveztem, ez talán hallatszik is a szövegrészemen!” – tette hozzá BLR. „Több olyan kommentet és rajongói hozzászólást kaptunk, hogy a dalaink egyre szomorkásabb, és hogy igény van egy vidámabb megjelenésre. Szerintem ránk is ránk fért már egy felszabadultabb szám!"

 

„Anyai ágon tízből hét matek tanár van a családban, úgyhogy elvben a véremben van a matek – a gyakorlatban olyan volt a szövegírás, mintha érettségire készülnék... Mindannyiunknak fel kellett elevenítenie a nem létező tudásunkat!" – foglalta össze Fura Csé.

A dalhoz egy agyament klip is készült, ahol a Follow The Flow tagjai három őrült tudósként dolgoznak a tökéletes nő receptjén. Hogy sikeres volt-e a kísérlet? A klipből kiderül!

https://www.facebook.com/followtheflowofficial