zenesz_logo.png



A zenekar az Antilop klippel zárta le az előző lemez korszakát, már a következő lépésre fókuszálnak, a háttérben folyamatosan dolgoznak az új dalokon.

IMG_7663 700x.jpg

 

 

A GranCanada október végén jelentette meg Fénytörés című lemezét, aminek lezárásaként március utolsó napján érkezett meg az Antilop című dalukhoz készült videó.

 

„A dal történetében nem megszokott szemszögből figyeljük az eseményeket, így kap a történet új értelmezést. Ezt próbáltuk képileg is átadni, két párhuzamos eseménysort látunk, az, hogy mi a valóság és mi a képzelet, azt a nézőnek kell eldönteni” – meséli a zenekar.

 

A klip sok változáson ment keresztül, a pandémia miatt, az első képkockákat még november legelején a korlátozások előtt rögzítette a zenekar, sok kihagyással pedig csak február legvégén sikerült a zárást is felvenniük.

 

 

 

 

 

„Alkalmazkodtunk a helyzethez, a biztonságos forgatások miatt végül több napra volt szükségünk a tervezetnél, nagyon sok tényező jelentkezett a folyamat alatt. Így viszont még jobban örülünk, hogy az alapvetően eltervezett koncepciót sikerült végigvinnünk, és egy olyan videóklipet forgatnunk, amivel büszkén zárhatjuk a Fénytörés korszakot” – tették hozzá.

 

„Külön köszönettel tartozunk Terézváros Önkormányzatának a támogatásért, valamint a Giselle kávézónak, amiért a megálmodott záró képsoroknál mindenben a segítségünkre voltak.”

 

A zenekar az Antilop klippel zárta le az előző lemez korszakát, már a következő lépésre fókuszálnak, a háttérben folyamatosan dolgoznak az új dalokon. Ezekből ígéretük szerint, nyárra már meg is érkezik az első.

 

https://www.facebook.com/grancanada/

Ha pedig kíváncsi vagy a teljes lemezre, azt itt találod: https://open.spotify.com/album/7aRwBPP363aaTO2h56okIX