zenesz_logo.pngA Vigyázz rám című dal után rögtön megérkezett a minőségi, akusztikus hangszereken alapuló pop-rock csapat új dala, amely a Határtalan címet kapta.

 

Caroline 700x.jpg

 


A 2016-ban alakult Caroline Street zenekar Lukács Sanyi 30 éves dalait dolgozza fel. A Technikai Szünet, Tarhonya Kedélyzenekar, Tea Culpa dalokat nem engedjük feledésbe merülni. Az anno 2 akusztikus gitárra írt irodalmi értékű vidám, pikáns szövegeket most masszív groove-ok támasztják meg.

 

A fülbemászó, Határtalan című dal a szabadságot és a természet csodáit megmutató, gyönyörű lyric videóval került fel a legnagyobb videómegosztó portálra és már hallható a rádiókban is.

 

A Lukács Sándor zalaegerszegi költő verseinek értékmegőrzésével foglalkozó produkció az első nagylemezén dolgozik jelenleg, amelyen ízlésesen hangszerelt és az irodalmi alkotásokhoz tökéletesen illeszkedő zenei aláfestéssel elkészülő dalok kapnak majd helyet. Az albumról a már említett videoklipes Vigyázz rám és a most megjelent Határtalan című dal jelent meg, amely egy igazi slágergyanús lemez előfutárai.  

 

Facebook: https://www.facebook.com/carolinestreetbp