zenesz_logo.pngA fiatal énekes visszatért a gyökereihez, és újra egy angol nyelvű számot adott ki. A keserédes "4K LOVE" a 2021-ben érkező Camouflage című lemez előfutára, és a 2020-as évek során történt élményeket és csalódásokat összegzi egy dalban.

 

Azahriah 550x.jpg

 

 

Azahriah sikertörténete egy vérbeli „self made” sztori – autodidakta módon tanulta a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg százezreket a YouTube-on. A fiatal srác gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, 2020-ban pedig ki is adta debütáló lemezét.

Azahriah következő albuma, a Camouflage 2021-re várható. A lemez beharangozó száma, a 4K LOVE a 2020-ban történt élmények és csalódások összegzése egy dalban. „Nyáron készült el a zenei alap, de akkor még nem volt hozzá szöveg ötletem. A következő hónapokban számos izgalmas pillanat és csalódás váltotta egymást, ezeknek lett a 4K LOVE a lenyomata” – mondta a dallal kapcsolatban Azahriah.

 

 

 

 

A pörgős dalhoz egy látványos image-videó is készült. „A klip tervezésnél egyértelmű lett, hogy most nem a megszokott dallal együtt éneklős koncepciót követjük, hanem egy mood videót forgatunk. Olyan helyszíneket kerestünk, amik lefestik a dal hangulatát, és amik átadják a 4K LOVE flesst" – tette hozzá az énekes.