zenesz_logo.png



2020 év végén jelent meg debütáló dala és minden hírverés nélkül, fű alatt már huszonegyezer felett jár a YouTube-on nézettsége. László Benedek dalszerző-énekes Johnny K. Palmer producerrel közösen indította el Erkoben néven zenekarát.

Erkoben_Levegő album cover 550x.jpg

 

Fotó: Kollár Bálint

A zenei szakmában méltán elismert producer akkora lehetőséget látott meg a fiatal dalszerzőben, hogy első alkalommal vállalt menedzseri szerepet László Benedek együttese mellett.


„Gyerekkora óta ismerem Bencét, viszont amikor az első karantén közepén megkeresett, hogy – figyi, Johnny, van pár dalötletem, örülnék, ha együtt tudnánk dolgozni – teljesen ledöbbentem, mert fogalmam sem volt arról, hogy előadóművészi ambíciói is vannak. Amikor először hallottam a Levegő című dal demóját, egyből mondtam, hogy IGEN, ebben van fantázia” – mesél az előzményekről Johnny K. Palmer.

Így állt össze az Erkoben élőzenés formáció, amely a hip-hopon belül friss lendülettel közelíti meg a fiatalokat napjainkban foglalkoztató élethelyzeteket, érzéseket.  A műfaji sajátosságokból adódóan bár a hangsúly a dalok a szövegein van, a zene mégis összetett, telt zenei körítést kapott.

 

 

 

 

A forgatásról készült egy werk videó is: https://youtu.be/i21fNuYsveQ


László Benedek első albumára készül, izgalmas karakterét erős színpadi megjelenésével és a rá jellemző őszinte dalaival zenekarával kiegészülve élő felállással szeretné megmutatni a a covid utáni időszakban.


Erkoben gyűjtőlink: https://WMMD.lnk.to/Erkoben_Levego
Facebook: https://www.facebook.com/erkobenofficial
Instagram: https://www.instagram.com/erkoben/