zenesz_logo.png



2017 őszén jelent meg az akkor még Apey & the Pea néven futó zenekar legutolsó nagylemeze, a Hex, szeptemberben jön Lazarvs!

[PIT]

 

 

A megjelenés pillanatában meg is született az új album neve, amit azóta már a zenekar is visel: Lazarvs. Áprilisban landolt az első beharangozó dal, a Godslayer egy stúdió videóval karöltve. Azóta lehullt a lepel a keményebb hangvételű The Order és Reaping dal párosról, bemutatták a dallamosabb Valhalla-t és múlt héten egy videóklippel érkezett meg a Pit. című szám is. Szeptember 21-én pedig már elérhető a Lazarvs legújabb nagylemeze Lazarvs címmel.

 

 

 


De Áron András Apey más műfajban is nagyot alkot, november 9-én jelenik meg legújabb nagylemeze Book of Changes címmel – az egyik dalban Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesének közreműködésével. A lemez első dala 2019 októberében mutatkozott be egy videóklippel, ez volt a Nothing At All. 2020 januárjában érkezett meg a Truth About Supermarkets, amit áprilisban a Blue Veins és júniusban a Border Blues dalok követtek.

 

Az album megjelenéséig András még 2 videóklipet fog bemutatni, melyek közül az egyikben a közreműködő Schoblocher Barbara lesz.

https://momgmt.hu/band/lazarvs
https://www.facebook.com/lazarvsofficial
https://www.facebook.com/apeymusic