zenesz_logo.pngSzeptember 18-án jelenik meg a modern-metalt játszó Mezmerized zenekar debütáló lemeze ELECTROLYZE címmel.

b W1sic2NhbGUiLDYwXSxbImV4dHJhY3QiLHsibGVmdCI6MCwidG9wIjoxNDcsIndpZHRoIjo2MDAsImhlaWdodCI6MzAwfV1d.jpg

 

A MEZMERIZED zenekart Király Anna és Mudra Olivér alapították 2019-ben. A páros hamar megtalálta egyéni stílusát ebben a modern, populáris, mégis erőteljes hangzású zenében, így a zenekar ötlete hamar előtérbe került és a munka elkezdődött.

 

A Mezmerized 2019 nyarának végén vonult először stúdióba, hogy rögzítse első kislemezét, amely a Desire címet viseli, majd az év októberében a dal meg is jelent egy videóklip kíséretében. Satellite címmel hamar érkezett a folytatás, a kislemez decemberben egy szöveges videóval került bemutatásra.

A 2020-as év során folyamatosan jelentkezett újabb és újabb dalokkal, melyekhez videóklip vagy szöveges videó társult, és őszre ígérték ELECTROLYZE című albumuk megjelenését., aminek most már a pontos időpontja is megvan: szeptember 18.

 

 

 

 

Az ELECTROLYZE elérhető lesz digitálisan az összes nagyobb streaming szolgáltatónál, valamint fizikális formában a zenekar webshopjában.

 

 

ELECTROLYZE Előmentés

MEZMERIZED Webshop

 

Mezmerized Facebook

Mezmerized Hivatalos Oldal

 

Spotify

AppleMusic

Deezer

Amazon Music