zenesz_logo.pngÖsszesen több mint 80 amatőr és profi zenész, valamint családtagjaik szerepelnek a CityRocks legújabb kisfilmjében.

 

 

A Fish! zenekar Gyere ki a rétre! című számát játszották el, amelyet a karantén időszakot követően most nem a lakásaikban, hanem a szabadban adtak elő. Az örömzenélésről ezúttal is videóklip készült.

 

„Különleges helyszínekre mentek ki a zenész barátaink. Volt, aki a kertjébe, de volt, aki fáradságot nem kímélve hegytetőre, domboldalara, folyópartra cipelte ki a hangszerét, hogy felvegye a számot” – mondta Révész Zsolt, a film vágója és zenei rendezője. Sokan összekötötték a zenélést egy családi kirándulással, ezért a zenészek gyermekei vagy éppen szülei is feltűnnek: önfeledten ugrálnak, énekelnek, játszanak a háttérben, ezért egy nagyon hangulatos, vidám kisfilm készülhetett el.


A videó különlegessége, hogy a vágás 360 fokos technikával készült, így akár a számítógép monitorján, akár a mobiltelefonon körbeforgatható, egy VR-szemüvegen keresztül megnézni pedig egészen különleges élmény.

 

„Megkaptuk a beküldött videókat, és láttuk, hogy mennyi aranyos mókázást vettek fel a zenészek. Ekkor gondoltuk azt, hogy vétek lenne megcsorbítani bárkinek a produkcióját. De ha egymás után vágtuk volna a képeiket, akkor sajnos ez történt volna. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy virtuális körpanorámában rendezzük el őket, így minden résztvevő külön-külön is látható a szám elejétől a végéig” – mondta Révész Zsolt.

www.cityrocks.hu
https://www.facebook.com/cityrocksproductions