zenesz_logo.pngA Leléptél pörgős, skate punkos lüktetésével egy szakítást dolgoz fel, férfi szemszögből bemutatva, hogy milyen, gyakran hülyeségnek hangzó gondolatokkal nyugtatja magát az elhagyott fél. A lemezbemutató koncert szeptember 5-én, a TRIP Hajón lesz.

LSS_0710_1 700x.jpg

 

 

 

 A LongStoryShort! napsütötte pop-punk zenéjével hozza a tökéletes buli hangulatot. A fiatal csapat 2017-ben alakult, első kislemezük 2018-ban jelent meg My Summer címmel. Idén bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, jelenleg Egyedi Peti produceri segítségével dolgoznak a hónap végén érkező első nagylemezükön. A Helo dalai közül már bemutatták a karanténklippel is megspékelt Stay-t, most pedig itt a srácok legelső magyar nyelvű száma a Leléptél.

 

A forgatást több tényező is megnehezítette, de a legkalandosabb pillanat az volt, amikor a srácoknak kellett kitakarítaniuk egy évek óta nem használt medencét: „A medence, ahol az image részt forgattuk kb. 60 éve használaton kívül volt, így enyhén szólva visszavette a természet, konkrétan egy fal állt a közepén. Úgyhogy nekünk kellett kicsit rendbe szedni, machetával, sarlóval, hatalmas metszőollókkal, meg egy fejszével álltunk neki a zenekarral a takarításnak 35 fokban a tűző napon” – idézi fel a forgatást Gyuri.

A hőség később sem segítette őket: „A harmadik nap már csak az image volt hátra. Nagyjából egész nap hangszer volt a kezünkben, és bólogattunk, meg pózoltunk a kamerába. Azt érdemes megjegyezni, hogy a hőségtől minden egyes take után bementünk az árnyékba, és megtörölköztünk, mert azt akartuk, hogy a klip végi vizes rész kivehető legyen, és az izzadástól nem lett volna sokkal eltérőbb, mint azok a részek, ahol elvileg még szárazok vagyunk… Ez a rész egyébként hatalmas poén volt, rengeteget nevettünk. Összességében nekem biztos, hogy életem top 10 élményének az egyike volt ez a forgatás.”

 

 

 

 

A klipet a SimPal Production készítette. A zenekar első albuma augusztus végén érkezik, a lemezbemutató koncert pedig szeptember 5-én lesz a TRIP Hajón, ahol a Leléptél is élőben debütál.

 

LongStoryShort! Lemezbemutató koncert
Vendégek: Sniffyction, Jaffa68
Helyszín: TRIP Hajó
Időpont: 2020. szeptember 5. 18:00
Jegyek: 1500 Ft / 2000 Ft
Jegylink: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/600/longstoryshort
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/281740303248598/

 

Kövesd őket!
Facebook       
Instagram 

YouTube
Spotify
iTunes
Deezer
My Summer EP

YouTube
Spotify
Deezer
iTunes
Klip
Is This World Alright?
Stay