zenesz_logo.pngAz extrém groove metalban utazó budapesti Omega Diatribe negyedik lemeze, Metanoia címmel érkezik szeptember 4-én, a Metal Scrap Records gondozásában.

OMEGA_DIATRIBE_2020_3 700x.jpgEzen korongon a zenekar ezúttal a neves svéd producerrel, Jens Bogrennel (Sepultura, Katatonia, Dimmu Borgir, Soilwork, Amon Amarth...stb.) dolgozott, a lemez 2000 példányban lát majd napvilágot Európában, Angliában, az Egyesült Államokban és Japánban egyaránt. Ezt követően világszerte elérhető lesz a legtöbb zenei streaming szolgáltatónál.


Hájer Gergő dalszerző gitáros az alábbiakat nyilatkozta a lemezről: „Minden eddiginél keményebben és tudatosabban dolgoztunk a Metanoia címet viselő lemezen és beengedtünk olyan hatásokat is a zenénkbe, melyektől eddig elzárkóztunk. Úgy érzem, hogy egy új szintre lépett a zenekar a dalszerzést illetően.”

„Az eddigi munkametódusunkhoz képest, egy teljesen új módszerrel és külső producer segítségével álltunk neki megírni az énektémákat, ami segített abban, hogy dalcentrikusságról beszélhessünk a negyedik OD lemez kapcsán” – fűzte hozzá Szathmáry Ákos basszusgitáros.

Jens Bogren pedig a következővel nyugtázta a korongot: „Kiváló munkát végeztek a srácok az új lemezen. Nekem marhára bejön a végeredmény, amit hamarosan a rajongók is hallhatnak!” Alább megtekinthető a lemezborító, ami a zenekar első, Iapetus c. korongján játszó dobos, Metzger Dávid érdeme.

 

 

OMEGA DIATRIBE - Metanoia (2020) 500x.jpg

 

 

A dallista a következőképpen alakul:

01. You Can't Save Me
02. Grinder Of Self
03. Parallel
04. Death Touch
05. Isolation
06. Global Fire
07. Metanoia
08. Mirror Neuron
09. Coronal Mass Ejection
10. Long

 

 

https://www.omegadiatribe.com/

https://www.facebook.com/omegadiatribe/