zenesz_logo.pngHorányi Juli jótékonysági koncert 04.25-én, szombaton este 19:30-kor az énekesnő Facebook oldalán.

HJ 700x.jpg

 

 

Gyerekkoromban gyakran voltam beteg, szegény Anyukámnak mindig volt izgulni valója miattam. Mindegyik betegségem közül a legaggasztóbb az volt, mikor egy nagyon súlyos fertőzést szedtem össze az orrmandula műtétem után. A lakásunkra kihívott háziorvos meglátott és rögtön megmondta: „Most azonnal vigyék kórházba ezt a kislányt!” A kórházban bizony realizálták, hogy igen komoly baj van, mert ez nem egy szimpla kis megfázás vagy valami, konkrétan egy hajszálon múlt, hogy életben maradtam. Anyukám rettentően aggódott értem, ott volt mellettem minden nap reggeltől-estig, és imádkozott a gyógyulásomért. Emlékszem, hogy a kórházban nagyon kedvesek voltak velem, az ott dolgozók mindent megtettek azért, hogy életben maradjak és hála nekik és Anyukám szeretetének, rendbe jöttem.

 

Ahogy az egyik kedvenc Whitney Houston dalom is mondja: „Hiszek abban, hogy a gyerekek jelentik a jövőnket.”  Valóban ők a jövőnk, mert belőlük nőnek fel a következő társadalmak vezetői és aktív dolgozói. Éppen ezért nem mindegy, hogy amikor egy gyermek beteg lesz, és kórházi ellátásra szorul, mit kap ott, hogy tudnak-e megfelelően gondoskodni róla és megmentik-e az életét és mindezt hogyan teszik, annak érdekében, hogy a legkevésbé legyen traumatikus ez az „élmény".

 

YOULI fotĂł 700x.jpg

 

 

Gyakran hallhattunk arról, még a járvány kitörésének kezdetén hogy a koronavírus a gyerekekre nem veszélyes, vagy legalábbis náluk nem okozhat különösebb panaszokat. Mára kutatások bizonyították, hogy ez tévedés. Emiatt is fontosnak érzem, hogy azok a kórházak és az ott dolgozók, ahol gyerekeket ápolnak, szép környezetben és modern eszközökkel, várják azokat a kicsiket, akiket meg kell gyógyítani.

A szombati koncertemmel a Gyermekkor Alapítvány javára fogok támogatásokat gyűjteni, melyet a Madarász Utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hoztak létre és 2006 óta a Heim Pál Gyermekkórházzal közös igazgatás alatt működik.

 

A koncert szervezőinek, az Együtt az Egészségügyértnek és a Visual Europe Group-nak hála létrejött egy link, melyen keresztül lehet TÁMOGATÓI 'JEGYET' vásárolni a koncertre akár 500 forint értékben is. A koncertet pedig a Facebook oldalamon tudják majd követni a nézők szombaton este fél 8-tól!

 

https://www.facebook.com/youlimusic

https://www.instagram.com/horanyijuli/