zenesz_logo.pngTöbb mint egy éves hallgatás után megjelent az új Dred dal "Szabad lehetsz" címmel. A kislemez már megjelenésének hetében felkerült a MAHASZ kislemez eladási toplistájára.

Dred: "Kötelező jelleggel soha nem készítek új kislemezt. Amikor belülről, felszabadultan jön, az a jó, de erre időnkét sokat kell várni. :)

 

dred_mahasz.jpg

 

A "Szabad lehetsz" című dallal azt a szabadságot szeretném bemutatni, amiben én is élek. Azt teszem ami jólesik, amihez kedvem van. Ennél nagyobb szabadság talán nincs is. Azt kívánom mindenkinek, hogy találja meg azt a dolgot az életben, amiben kiteljesedhet. Hamarosan napvilágot lát a dal klipes változata is. A klip egy részét már az elmúlt év nyarán leforgattam egy külföldi helyszínen. Igazából nem terveztem azt a forgatást. Kikapcsolódni mentem, de amikor a helyszínen jártam annyira megfogott a hely hangulata, hogy nem bírtam magammal kamerát béreltem és késztettem néhány felvételt. A videó másik részét egy budapesti helyszínen forgattuk, összességében igazi party videó lett, ami elhozza a nyár hangulatát a hideg télbe."

A kislemezt meghallgathatod itt:
https://soundcloud.com/dmf-hungary/sets/dred-szabad-lehetsz-maxi

A teljes lemezt letöltheted itt: http://www.dredmusic.hu/szabadlehetsz

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Dred-Doris/359979484715
Youtube: http://youtube.com/dredmusic
Twitter: http://twitter.com/dredmusic
Web: http://www.dredmusic.hu