zenesz_logo.png



A The Carbonfools-nak sikerült kitalálni, mitől lesz elviselhető a mostani helyzet…"Amikor megmutattuk néhány havernak, ők azt mondták, hogy eddig is azt képzelték, hogy ilyenek a mindennapjaink" – mesélte a zenekar.

The_Carbonfools_press_9-scaled 700x.jpg

 


Még december végén jelent meg a The Carbonfools Carbonsun című nagylemeze, amelyről korábban már készítettek egy-egy videót a Sunshine című dalhoz és a lemez magyar nyelvű trackjéhez a Mindent eltakar-hoz.

 

„Nagyon benne voltunk már a Heartbroken és a Budapest című dalokhoz készülő filmecskék munkálataiban, amikor a vírushelyzet elérte az országot. Természetesen mi csak kapkodtuk a fejünket a kialakult helyzetben, de alapvetően pozitív emberek vagyunk, így gyorsan döntéseket hoztunk"  – mesélte Fóris-Ferenczi Gábor.

 

„Hiába készültünk a Heartbrokennél egy különleges meglepetéssel, hiába szerettük volna a tavaszi bulihangulatot bemutatni a Budapest című dallal, valami mást kellett kitalálnunk, hiszen az első túl szomorkás, a másik meg pedig jelenleg nem létezik. Szerencsére Titusznak volt egy alapötlete, amit gyorsan összereszeltünk egy kis segítséggel."

 

 

 


„Első pillanatban elég könnyűnek tűnt a dolog, hogy mindenki készítsen otthon felvételeket, amiket majd összevágunk, de rá kellett jönnünk, hogy ez úgy nem is annyira egyszerű, hogy nem tudunk személyesen találkozni, megbeszélni a részleteket. Amikor viszont megláttam a srácoktól beérkezett videókat, nagyon nehéz volt megállni, hogy ne kezdjem el külön kirakosgatni őket, hiszen zseniálisak voltak. Feldobták az estéimet" – meséli Titusz.

 

„Azt egyelőre nem tudjuk megmondani, mikor tudjuk folytatni a lemezbemutató turnét, de nagyon reméljük, hogy a május 31-i Kobuci-bulit már meg tudjuk tartani (https://www.facebook.com/events/594096871372461/), persze nagyon készülünk rá, de a legnagyobb öröm benne az lenne, hogy sikerült addigra lenyomni a vírust" - teszi hozzá a dj.

 

„Próbáljuk egymásban tartani a lelket, szinte minden nap beszélünk. Eddig is nagyon jó volt a csapat és az összmunka és szerencsére most még inkább összetartunk és próbálunk segíteni egymásnak. A többi időben persze készülnek a dalok és egy percenként küldünk valami mémet a másiknak" – tette hozzá Gábor.

 

https://www.facebook.com/thecarbonfools

www.goldrecord.hu