zenesz_logo.pngA mai napon a finn Inverse Records-nál megjelent a debreceni Ghost Toast negyedik nagylemeze, a Shape Without Form.

 

swf2 700x.jpg

 


Az albumból 100 db fizikai példány már a hónap során el fog készülni, vagyis aki korong formájában szeretné magáénak tudni a Ghost Toast negyedik lemezét erre is van lehetőség. Ezen alkalomból készült egy újabb videó, ezúttal az Eclipse című dalhoz, amit a figyelmetekbe ajánlunk.

 

 

 

 

A lemez elérhető a streaming szolgáltatóknál és a zenekar Bandcamp oldalán is.


Youtube: https://youtu.be/jPpYleDmbyY

Spotify: https://spoti.fi/2TfDWUQ

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/126961622

Tidal: https://listen.tidal.com/album/128493906

Apple Music: https://apple.co/2x4BoQY

Bandcamp: https://ghosttoastband.bandcamp.com/album/shape-without-form-2020

 

 

A Ghost Toast-ról

 

A Ghost Toast kísérletezős, instrumentális progrock zenekar Debrecenből. Tagjai a legkülönfélébb zenei stílusokat, hangulatokat kedvelik (súlyosat, könnyűt, utazóst, filmzenét, elektronikus zenét, ambientet stb.), és használják ezeknek hatásait, hogy valami különlegeset alkossanak, maguk, és természetesen a közönség örömére.

A főbb hatásokként a Tool, Faith No More, Mastodon, Crippled Black Phoenix, Ulver, A Perfect Circle, Deftones, Oceansize, Jaga Jazzist, Shpongle, Orbital, Ott, Plaid, Future Sound Of London, The Mars Volta, Isten Háta Mögött, valamint sok-sok filmzeneszerző zenéjét említették meg.

A zenekar előző (sorban a harmadik) lemeze, az Out of This World a finn Inverse Records kiadónál jelent meg 2017-ben és számos pozitív újságcikk, kritika méltatta a világ minden táján, a magyar zenei portálok pedig HangSúly díjra is jelölték az év albuma kategóriában.

https://www.facebook.com/ghosttoastband/