zenesz_logo.pngCserpes Laura első teljesen saját szerzeményével debütál, melyhez lélegzetelállító klip is készült.

cserpes_laura1 700x.jpg

 

Fotó: Gráf Péter

 

Vadregényes tájak, hajmeresztő hegycsúcsok, és egy darab Cserpes Laura szívéből - ezek az összetevői az énekesnő legújabb klipjének. A videót Erdélyben forgatták, ahová Laura időről időre visszavágyik. A Kismadár című dalban a Folk on 45 zenekar működik közre, akik magyar népzenei elemekkel fűszerezik meg a produkciót.

 

„A Kismadár teljesen az én szerzeményem, a zene és a szöveg is tőlem származik, rendkívül fontos pillanat az életemben, hogy már nem csak énekesnőként, hanem szerzőként is bemutatkozhatom. A társszerzők Tóth Ádám és Farkas Izsák, a hangszerelésen Somogyvári Dániellel dolgoztunk. Az egész dalt átjárják a magyar népzenei motívumok, amelyeket a Folk  on 45 zenekar, és a csapat énekesnőjének, Lilinek a hangja fűszerez” – magyarázta Laura, aki egy számára rendkívül fontos helyen, és egy annál is fontosabb dologról énekel a klipben.

 

„Erdélyben forgattunk: a Békás-szoros, a Gyilkos-tó, a Hargita mind-mind látható lesz, már a képeken keresztül is úgy érzem, hogy feltölt a természet ereje. Azonban nem csak a gyönyörű környezet miatt választottam ezt a helyszínt, hanem azért is, mert úgy éreztem: ez passzol igazán a dal mondanivalójához. A Kismadár a hűségről és a hazaszeretetről szól, amelyek számomra egy tőről fakadnak. Erdélyben a természet, és a táj lelke magában hordozza a hazaszeretet. Korábban léptem már fel itt, és mindenki szívélyesen fogadott. Nagyon meghatározó élmény volt számomra, úgy éreztem, itt hagyok a szívemből egy darabot, és ezért újra és újra visszavágyom ide. Megmagyarázhatatlan érzés ez: messze van az otthontól, az ember itt mégis úgy érzi, hogy hazatért” – tette hozzá az énekesnő, aki Benes Anita gyönyörű Folk kollekciójának darabjait is viseli a videóban.

 

 

 


Kismadár:

Szöveg: Cserpes Laura

Zeneszerző: Cserpes Laura, Farkas Izsák, Tóth Ádám

Hangszerelés: Somogyvári Dániel

Smink: Szőnyi Zsófia

Operatőr, fotó: Gráf Péter

Rendező: Gráf Péter

Styling: Kiss Márk

 

https://www.facebook.com/CserpesLaura/