zenesz_logo.pngAz idén 15. születésnapját ünneplő rockbanda Indián című jubileumi nagylemeze mától érhető el a MOL kutakon.

FehĂŠr Andrea 700x.jpg

 

Fotó: Fehér Andrea

 

Az Indián az Anna and the Barbies egyik legkiforrottabb munkája, amely brutális őszinteséggel járja körül a XXI. századi életet feszegető problémákat és kérdéseket.

 

A zenekar 2019-ben ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját - a különleges, jubileumi alkalmat duplakoncerttel ünnepelték a Nemzeti Színházban, ahol az „Indián” című produkciót adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét.

A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül – amelyek férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak.

 

 

550x550.jpg

 

 

„Az Indián az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre.” – tette hozzá Pásztor Anna. „Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az évek alatt. Nagyon büszke vagyok az elkészült munkánkra, és alig várom, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!"

December 11-én, a megjelenés napján az együttes dedikálást és közönségtalálkozót  tart a Kerepesi úti MOL kúton, az Indián dalait pedig többek között az együttes évzáró koncertjén hallhatjuk élőben, december 28-án a Barba Negrában! Had' lássuk a kezeket!

 

https://www.facebook.com/annaandthebarbies/