zenesz_logo.png



Nagyjából egy éve, a Take Your Demons To a Rooftop Bar klipjük okán adtunk hírt a szombathelyi Strong Deformity zenekarról. Most örömmel mutatjuk be legfrissebb dalukat és a hozzá készült klipet.

SD 700x.jpg

 

 

„A Riding a Hurricane c. dalunk tulajdonképpen a jövő évre tervezett új Strong album első darabja. Évek óta megszámlálhatatlan levelet, kommentet kapunk, amelyekben egy új albumról érdeklődnek.


Mivel az évek folyamán rengeteg dalötlet született és nemrég egy alkotótábort is szerveztünk magunknak a Pilisben, most azon dolgozunk nagyon keményen, hogy a felhalmozott voice memókból egy jó album születhessen.

 

A videón Riba Márióval dolgoztunk, aki a Take Your Demons To A Rooftopbar c. előző klipünket készítette. A videó érdekessége, hogy a felvételeknél nem is találkoztunk egymással, tehát mindenki külön helyszíneken lett felvéve. Márió ügyesen összerakta és mondhatni elég apokaliptikus hangulatot áraszt ami jól tükrözi a szöveg által taglalt »rohanunk a világvége felé« feelinget” – nyilatkozta Kováts Tibba basszusgitáros.

 

 


A dal hamarosan streamelhető és letölthető lesz az összes ismert zenemegosztó oldalról.

 

Strong Deformity FB
https://www.facebook.com/strongdeformity/


Instagram
https://www.instagram.com/strong_deformity/