zenesz_logo.png2019. október 2-án, szerdán 18 órakor a MOMKult aulájában kerül sor Sós Gábor grafikusművész JAZZ FUNK SOUL című, zenészportrékból álló kiállításának megnyitójára.

mom sg 2019 inv ok 700x.jpg

 

Már szinte hagyomány, hogy a Jazzy-Fesztivállal egy időben a MOMKultban mutatja be új zenészportréit Sós Gábor grafikusművész. A kiállítást Tóth József „Füles” fotóművész nyitja meg, és a megnyitón Gerendás Pétert is hallhatjuk élőben muzsikálni.    

 

Sós Gábor így vall magáról: „Két énem van, a grafikusművész és a fotós. A harmadik énem pedig zenét hallgat. A kedvenceimet CD-ről, mp3-ról vagy a Jazzy Rádióból. Ennyi kellett ahhoz, hogy inspirációt kapjak zenészportrék elkészítéséhez. És persze remek jazz koncertek, amikről a Zenész Magazinban jelennek meg képriportjaim. Zenei események jazz pubok, jazz klubok, gyakran a GetCloser szervezte koncertek adják a helyszínt a fotózáshoz. Ezekből válogatom ki a legjobb képeket, és alakítom át őket grafikává. A fotózástól a grafikai átdolgozásig mindent digitális technikával.”

 

A kiállítás megtekinthető 2019. október végéig a MOMKult nyitvatartási idejében és, minden nap 8:00-tól 19:30-ig, továbbá a rendezvényekhez igazodóan.

 

JAZZ FUNK SOUL kiállítás – Sós Gábor zenészportrék
Megnyitó: 2019. október 2., 18 óra
Helyszín: MOMKult Aula
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 18.