zenesz_logo.pngAz Érdi Jazz Fesztivál keretében: Az év fiatal jazz-zenésze - 2019. szeptember 15. 18.30 óra, és további jobbnál jobb jazz koncertek, belépődíj nélkül, már a mai naptól.

ĂŠrd 700x.jpg

 


A Magyar Jazz Szövetség 2019-ben is megrendezte „Az év fiatal jazz-zenésze” tehetségkutató versenyét, melybe olyan 25 év alatti fiatalok jelentkezhettek, akik közép- vagy felsőfokú jazz oktatási intézmény hallgatói. Idén is két fiatal nyertese lett a versenynek: a szakmai zsűri díját Hász Eszter (ének), a közönségdíjat pedig Sebestyén Patrik (trombita) kapta.

 

Más versenyektől eltérően a zsűri részt vesz kísérőként a versenyen, és a további koncerteken is. Olyan körülményeket teremt, hogy a nyertesek belepillanthassanak a jövőjükbe, mentorálja őket egy éven át. A két tehetséges fiatallal a HunJazzFed zenekarral lép a színpadra, az Érdi Jazz Fesztivál keretében szeptember 15-én, 18:30-tól a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.


Fellépők:

Hász Eszter - ének
Sebestyén Patrik - trombita
Pintér Zoltán – zongora,
Elek István – szaxofon,
Orbán György – bőgő,
Bágyi Balázs – dob

A HunJazzFed zenekar és a két díjnyertes fiatal közös koncertjén kívül számos program és jazz koncert várja az érdeklődőket már a mai naptól, részletes program ITT található.

 

 

ELekIstvanTrio-web.jpg

 

A programok közül kiemelnénk a szeptember 12-én 19 órakor kezdődő Elek István Trió koncertet

 

 

BarabasL-web.jpg

 

Szintén erősen ajánlott a szeptember 14-én 20 órakor kezdődő Barabás Lőrinc Quartet feat. Birta Miki koncert megtekintése.

 

 

Szakcsi-Tony-LA-Koszegi-Orban-web.jpg

 

És ne hagyjátok ki a Szakcsi Lakatos Béla, Tony Lakatos, László Attila, Kőszegi Imre, Orbán György koncertet sem!

 

 

A koncertek mindegyike belépődíj nélkül tekinhető meg!

https://erdijazzfesztival.hu/index.php