zenesz_logo.pngA Creep története tökéletes példa arra, hogy egy elismert rocktrió miként tud átalakulni teljes zenekaros, alapvetően akusztikus projekté, mindennemű közönségcsere nélkül.

A Creep-et 2007-ben alapította egy pécsi testvérpár, Mester Attila gitáros-énekes és Mester Bálint dobos. A basszusgitárral kiegészült trió a nagyon friss, nagyon energikus rock zene irányába indult el. A formáció rövid idő alatt igen nagy népszerűségre tett szert, a pécsi koncertek mellett kezdtek országszerte fel-felbukkanni a különböző klubok és fesztiválok programfüzeteiben is, valamint 2008-ban egy neves tehetségkutató nyerteseiként Berlinben is felléptek.


creep old man_s-small.jpg

 

Mindezekkel párhuzamosan a Mester testvérek szép lassan életrehívták a Creep halkabb alternatíváját és szerzeményeiket áthangszerelve, akusztikus koncerteket kezdtek adni. Ehhez a formációhoz csatlakozott a Ganxsta Zolee és a Kartel-ből ismerős Gajdacsi Gábor gitáros, valamint Angeli Mátyás csellista akikkel kiegészülve a Creep hangzása jóval közelebb került az általuk megfogalmazott, habkönnyű és emellett igényes akusztikus power-pop műfajhoz.

 

facebook.com/creephungary

 

( - )