zenesz_logo.pngMég április elején adtunk hírt Beck András Te vagy aki kell című lírai daláról és a hozzá készült videoklipről. Az énekes most újabb klippel jelentkezett, de ezúttal a népszerű rapper, Goore is közreműködik az új nótában.

 

 

A Hóvirág c. dal zenéjét Tóth Ádám írta, a szöveget Beck András, Tóth Ádám és Goore jegyzik, a klip rendező-operatőre pedig Gacsal Zsolt, akivel András már többször dolgozott együtt.


Beck András így mesél magáról: „A rock műfaj már a szülővárosomban, Ajkán hatott rám és, azóta bukkan fel lépten-nyomon az életemben. Mint sok énekes, hosszú utat tettem meg, gyakoroltam, képeztem a hangom, több zenekarban megfordultam. Nagy álmokat kergetve Pestre költöztem szerencsét próbálni, ám hamar láttam, tudatos brand-építés nélkül nem válhat valaki a magyar zenei paletta egy üde színfoltjává. Elhagytam az országot, luxushajóra szálltam, így több mint 50 országába juthattam el és zenélhettem az ott élőknek, többek között a külföldön is közkedvelt Party Star zenekarral, mely energikus rockshow-t vitt színpadra. Nagy publikum előtt ízleltem meg a közönség szeretetének erejét. Ennek ellenére, vagy épp ezért, 7 év csavargás után, úgy döntöttem, hazatérek, és itthon folytatom szólókarrierem építését, Tóth Ádám, zeneszerzővel és Gacsal Zsolt, rendező operatőrrel.

 

Beck Andrást itt találjátok meg:

 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPQ81TjbpeuupaIM7F1o8Xg

Facebook: https://www.facebook.com/Beck-Andr%C3%A1s-official-126297027405419/