zenesz_logo.pngA maszkos előadásmódjáról közismert Tha Shudras zenekar új videoklippel rukkolt elő – a Misbehave egy forró vallomás a férfi vágyódásáról, ahogyan képtelen ellenállni szerelmének még azon az áron is, hogy esetlegesen manipuláció áldozata lesz.

Sh 700x.jpg

 


S hogy ez a fajta jó viselkedés hová vezet, azt a Vince Aliz által rendezett videoklip kockái sejtetik...

 

A Tha Shudras zenekari performansz Szegeden alakult 2010-ben. Országos népszerűséget a 2014-es év hozott – az X-Faktor legjobb zenekarának 9 élő adáson keresztül drukkolhatott a nagyérdemű. A szakmai elismerések sem maradtak el – még ebben az évben a Tha Shudras megnyerte a Dobbantó tehetségkutatót, a Nemzeti Kulturális Alap pedig az egyedi hangszerelésért, és a táncolható elektronikus pop-funky-rock fúziós stílusért díjazta a formációt.

 

Az első, Revived (2015) című nagylemezt, amelyen két dalban Tóth Gabi is közreműködött, hamarosan újabb felvétel követte, a Tüzet hozzál, Békét szíts (2016) magyar nyelvű album a Cseh Tamás Program támogatásával jelent meg. A Tha Shudras kísérletező kedve olyan dalokkal színesítette az elmúlt években a magyar popzenei palettát, mint a Dare to Love Yourself, a Napfény, vagy a nemrégiben napvilágot látott Play My Game. 2018 sűrű év volt a zenekar életében, hiszen saját dalaik mellett olyan featuring produkciók láttak napvilágot, mint a Tiradidá a Roma Soul zenekarral, vagy az Éberkór a Sör És Fű formációval. Az Arany János emlékév keretein kiadott válogatáslemezre A Lejtőn c. dal, a Gulyas K.R.E.M. MixTape albumra pedig a Fáraszt került fel.

 

 

 

Misbehave

Zene: Tha Shudras

Szöveg: Csóka Péter

Producer és mix: Freddie Shuman

Master: Myon

 

Zenekar:

Ének: Trap Kapitány / Captain Trap A.K.A. FMaN

DJ: MechanicMan

Gitár: Intermauz

Basszusgitár: MirrorMan

Dob: Béla Driver

 

Szereplők:

Lakatos Loretta "LOLA"

Katona Péter

 

Rendező – operatőr: Vince Aliz

 

Web: https://www.thashudras.hu/

FB: https://www.facebook.com/thashudrasmusic/