zenesz_logo.pngHazánk két legnépszerűbb pop-rap formációja közös dallal és klippel kampányol a türelem és az empátia mellett.

 

 

„Dávidot még buliszervezőként ismertem meg, nagyon kedves, alázatos ember volt, már akkor jóban lettünk. Pár évvel később berobbant lemezükön (Szólj anyunak, hogy a városban vagyok) már mi is közreműködtünk” – meséli Eckü az előzményeket.

 

„Tavaly kitaláltuk közösen, hogy valamit tenni kéne, hogy lecsitítsuk ezt a stresszes, rohanó világot, és felhívjuk a figyelmet azokra az értékekre, amelyek segítenek. A mi eszközünk a zene, így hát született egy közös dal, a Több türelmet” – folytatja Eckü, aki azt is elárulta, hogy az idei évben kifejezett koncepciója a Hősöknek, hogy új dalaikkal pozitív hatással legyenek. A Jóember című klipjüknek így szép folytatása a Halott Pénzzel közös új videó. A dalba egy dögös szkreccs is bekerült DJ Venomnak köszönhetően.

 

 

 

Hosok_X_HalottPenz_Tobb-turelem-e 500x.jpg

 

 

https://www.facebook.com/hosokveszprem/

https://www.goldrecord.hu

 

Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/95651392

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/több-türelem-feat-halott-pénz-single/1462390884

Spotify: https://open.spotify.com/album/7iZu0Y5Xf0BKkNeCjQoOnQ

Google Play: https://play.google.com/store/music/album?id=Byxhsf4z56ejajr4gun2glxbtsm&tid=song-Thq72xtf3w55w5grj6lu42lduca