zenesz_logo.pngA.G. Weinberger – Weinberger Attila – nemzetközi hírű, hatodik generációs blues gitáros újra Budapesten!

 

agw 700x.jpg

 

 

Weinberger Attila gitáros, énekes, producer 1965-ben született Nagyváradon. A rendszerváltást követően számos országban lépett fel, majd 1996-ban, immár A. G. Weinberger művésznéven kiadta első lemezét (Good Morning, Mr. Blues). A 2000-es években az Egyesült Államokban eltöltött hét év alatt megjárta a műfaj legendás klubjait, zenei óriásokkal állt egy színpadon, és egy nagysikerű lemezt is rögzített Nashville-ben.  Bár a blues hazájában szakmai berkeken belül már úgy emlegették, mint „első osztályú, karizmatikus gitárost”, 2006-ban mégis úgy döntött, hogy visszatér szülőföldjére, és az európai koncerthelyszínekre.

 

Koncertjein egy új esztétikai nyelvezetet és klisémentes zenei ötvözetet kínál közönségének. Tudatosan kerüli a „Hendrix-ízű” riff alapú öncélúság csapdáját. Minden számnak megvan a sajátos hangulata, de mégis egységessé válik a folyamat a közreműködő jazz-zenészek sajátos ritmus- és harmóniavilágának köszönhetően.

 

Közreműködik: AG WEINBERGER – gitárok, ének | HÁRS VIKTOR – basszusgitár, nagybőgő, ének | SZABÓ ZSOLT – Hammond, billentyűs hangszerek | PUSZTAI CSABA – dobok, ütős hangszerek

 

Jegyinformációk:

 

Belépő/Tickets: 2900 HUF (elővételben) | 3500 HUF (teljes ár)

Jegyek ÁPRILIS 1-JÉTŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében. Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

 

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/AG-Weinberger-Reborn_20190502_muzikum

 

A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket!

 

 

[AG Weinberger]

 

 

Helyszín: Muzikum Klub & Bisztró

Cím: 1088 Budapest, Múzeum u. 7.
Időpont: 2019. május 2., 20:30

www.facebook.com/agweinbergerhun | www.facebook.com/agweinbergerofficial