zenesz_logo.png



Április 13-án az Akvárium NagyHall-jában ad koncertet a Lóci Játszik. Szombat 13 névre keresztelt eseményre új műsorral és számos meglepetéssel készülnek.

 

LociJatszik_bandpress_2018_02_credit_NagyMĂĄrton_700x.jpg


Fotó: Nagy Márton

 

Tavaly az összes fesztiválon kiderült, hogy senki nem táncol jobban, mint Lóci… Ennek örömére első idei budapesti nagykoncertjükre már egy teljesen új repertoárral, és új kalandokkal várják a rajongóikat. Szombat 13 névre keresztelték az eseményt a 13. szám címe után. A dal különlegessége az, hogy még nem is létezik, hiszen ezen a csodálatos szombat estén a közönség bevonásával fogják megírni.

 

„Mindig is szerettem volna közönség kórust használni, és eszünkbe jutott, hogy erre remek alkalom a több mint ezer főt befogadó Akvárium koncertünk. Egy izgalmas kísérlet és pompás szórakozás lesz ez számunkra és a közönség számára is!” – mesél Lóci a meglepetésről, amivel készülnek.

 

A koncert vendége Törőcsik Franciska színésznő lesz, aki Lócival együtt a Városmajori Gimnáziumban végzett. Egy gyönyörű balladát fognak közösen előadni, melynek címe A plakát. „A legújabb lemezre készült duett egy szakítás lezárásáról szól: avagy hogyan látjuk magunkat közös tárgyaink szemszögéből, ha már nem vagyunk együtt? Franciskával nagyon jó együtt énekelni, mert látszik rajta, hogy minden porcikájával ki akarja fejezni a dal mondanivalóját, és nem csak elénekli a dallamot, amit kapott. Az igazi, vérbeli színésznők mindig lenyűgöznek!” – fejti ki Lóci. A csapat legújabb lemeze az idei év végén jelenik meg, de elöljáróban már április 13-án az Akváriumban is hallhatunk dalokat róla élőben.

 

 

Legújabb, direkt mobilra forgatott klipjüket nézd meg itt!

 

 

 

 

Lóci Játszik – Szombat 13 koncert

2019. április 13.

Akvárium - NagyHall

 

Jegyvásárlás: https://akvariumklub.hu/programok/loci-jatszik/

 

www.goldrecord.hu

https://www.facebook.com/locijatszik/