zenesz_logo.pngA mai naptól már az újságosoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 213. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, zenei hírekkel.

 

Zenesz Magazin 213-prev_01 page-550x.jpg

A 2019-es január végi NAMM Show előző számunk lapzártájára esett, így számos ott debütáló újdonság már nem kerülhetett a lapba. Ebből most néhányat pótolunk. Legfrissebb lapszámunkban ismét négy interjút találtok: Eckü Dániellel a Hősök frontemberével a hiphop evolúciójáról beszélgettünk, Apey-vel Nagy Anita készített interjút, de olvashattok a Supernem zenekarról, – Papp Szabit kérdeztük, valamint kétoldalas interjút közlünk Harcsa Veronikával és Gyémánt Bálinttal.


Teszteltünk egy öregített, nejlonhúros Ortega elektroakusztikus gitárt és egy kedvező árú Ortega vezeték nélküli rendszert. Több hónapos használat tapasztalatait osztjuk meg a népszerű DAW szoftver, a Cubase legújabb, 10-es verziójával kapcsolatban. Egy örök klasszikust, a Fender American Performer sorozat Telecaster modelljét is megvizsgáltuk, erről is találtok írást a lapban.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 595 forintos áron.

 

Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, már akár online felületünkön is megteheti: http://www.zeneszmagazin.hu/elofizetes2.html