zenesz_logo.pngUtoljára az ősszel adtunk hírt a szombathelyi csapatról, annak kapcsán, hogy megjelent Take Your Demons To a Rooftop Bar című daluk klipje.

SD 700x.jpg

 

 

Közvetlen Karácsony után kaptunk egy új dalt és szöveges videót az 1995-ben alakult nagy sikerű fesztivál koncertekkel, külföldi elismerésekkel, három albummal rendelkező szombathelyi Strong Deformity zenekartól. A basszeros, Kováts Tibby így mesélt a dal felvételéről:

 

„A dalt Szombathelyen rögzítettük Scheer Viktor hangmérnökkel, aki többek között a Tankcsapdának is csinált már albumot. A Weöres Sándor Színház egyik próbatermét béreltük ki, ahova bepakoltuk a hangszereket és óriásit zúztunk. A mixelést Kiss Jocóra és Schautek Bálintra (Nova Prospect) bíztuk, akikkel ősidők óta jó viszonyt ápolunk. Rengetegszer léptek fel velünk a 2000-es évek környékén az akkor még Boo Boo's Punch nevű new wave metal bandájukkal. Az Idol In The Mirror egy odavágós rock ’n’ roll dal lett, ami talán kicsit szokatlan tőlünk, de azért a Strongos jellemzők, kisebb csavarok megtalálhatóak benne.

 

A dal szövege egy alkotó valós személye és az általa teremtett imago közötti szakadékról, az ezzel járó függőségi viszonyról valamint a mindezért fizetendő árról elmélkedik énekesünk, Fekete Karesz sajátos megfogalmazásában.”

 

 

 

 

 

További infó: www.facebook.com/strongdeformity

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCugXCkKu8gx8hFlzZU8o5zw