zenesz_logo.pngTavaly ősszel adtunk hírt az indie rockot játszó The Bluebay Foxes első EP-jéről. NOW című új albumuk a lemezbemutató koncertjére december 20-án kerül sor az Akvárium Kishalljában.

EMC_0079-Edit_700x.jpg

 

A 2016-ban alakult The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és Amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és a dallamos refrének jellemzik. 2018-ra a The Bluebay Foxes játszott már Budapest összes kultikus helyén, számos vidéki klubban lépett fel, idén tavasszal az Ivan and the Parazol előzenekaraként vettek részt egy 5 állomásos erdélyi turnén és őket választotta előzenekarnak a holland Kensington a magyarországi koncertjén.

 

Idén ott voltak olyan nyári fesztiválokon, mint a Volt Fesztivál, Sziget Fesztivál, Campus Fesztivál vagy a SZIN nagyszínpada. Számos single, és klip után a zenekar első nagylemezét mutatja be december 20-án az Akvárium Kishalljában eddig még nem hallott új dalokkal és vendégekkel.

 

A lemezbemutató előtt még egy új klipes dallal is kedveskedett közönségének a The Bluebay Foxes, íme:

 

 

 

 

https://akvariumklub.hu/programok/the-bluebay-foxes-x-marble-mist-dupla-lemezbemutato/

 

https://www.facebook.com/events/2177297445816365/