zenesz_logo.pngNehéz viccesebb felvilágosító filmet találni, mint Woody Allen Amit tudni akarsz a szexről című műremeke. Nagyok után szabadon Hunger című új klipjében a The Carbonfools is elénk tárja a fogantatás tudományos és fantasztikus misztériumát…

 

Carb 700x.jpg

 

 

A megtermékenyülés a pillanat, amikor a csoda létrejön. Egyszerre izgalmas és zavarba ejtő, és ilyenkor mindig jól jön egy adag lazaság és humorérzék. A The Carbonfools új videójában a képek önmagukért beszélnek: alagútba futás, olajfúró, pezsgődurranás, vízömlések, mell szökőkút… - az utalásokat mindenki érteni fogja.

 

A Hunger klip ötlete, a dal zeneszerzőjétől, Titusztól származik, angol nyelvű szövegét pedig az énekes Fóris-Ferenczi Gábor írta. „Egy kicsit tovább vittük a Woody Allen képsorokat, vegyítettük a Csupasz pisztoly ikonikus jeleneteivel és persze belenyomtunk saját ötleteket is. Elképesztően élveztük a forgatást, rég röhögtünk ennyit. Nem kis feltűnését keltett a város különböző pontjain felbukkanó fehér ruhás kompánia. Az egész szituáció furi volt; a járókelők találgatták, hogy mik lehetünk, páran azt hitték munkások vagyunk, vagy valami demonstrációra készülünk, de amikor az alagútból szaladtunk ki az már elég levágós volt… A klipben az önjelölt spermák rajongók és haverok voltak, ezúton is köszönjük nekik a lelkes részvételt!” – meséli Titusz, a zenekar producere-dj-je.

 

 

 


Hamarosan megjelenik a zenekar új EP-je, a Hunger már erre készült. A The Carbonfools-t Budapesten legközelebb december 15-én láthatjuk az ELLÁTÓházban.

 

 

The Carbonfools koncert

ELLÁTÓház (1074 Budapest, Dob utca 19.)

2018. december 15. kapunyitás 19:30 óra

 

Jegyvásárlás: https://jegy.rock1.hu/the_carbonfools-budapest_20181215?fbclid=IwAR0PaYrT7y5X8sVpV0LMmKqxeuarjcPa-eSVDK-2jx0lJnSVUD1x-cLwnxs

 

https://www.facebook.com/events/865455913843691/

www.goldrecord.hu