zenesz_logo.png



A magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Spanyolországban.

FTF_MTVEMA_2018_500x500.jpg

 

 

A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti.

 

A magyar MTV nézői október 4. és 29. között adhatták le szavazatukat kedvencükre: a Wellhello, a Halott Pénz, a Margeret Island, a Follow The Flow és Caramel egyaránt esélyesként indult az elismerésért. A voksok alapján ebből az erős mezőnyből a Follow The Flow került ki nyertesként, így ők fogják képviselni Magyarországot a november 4-i MTV Europe Music Awards eseményén Bilbaoban.

 

A formáció még egy éve sincs, hogy ebben a formájában működik, mégis rakétaként száguld egyre magasabbra: a hazai hip-hop szférából már ismerős Fura Csé, BLR és Szakács Gergő hármasa rendkívül friss színt hozott a magyar zenébe, amit a szakma és a közönség is egyaránt üdvözöl. Eddigi legnagyobb slágerüket, a Nem tudja senkit hónapokon át nem lehetett kirobbantani a MAHASZ rádiós lista éléről, miközben a videoklipje már közel jár a 30 milliós nézettséghez a YouTube-on. Legújabb daluk, a Maradok távol is hasonló eredményekkel büszkélkedhet, bár még egy hónapja sem mutatták be, majdnem 5 millióan látták már, budapesti koncertjükre az Akvárium Klubban pedig a bejelentést követően mindössze három nap alatt az összes jegy elkelt. Ezúttal pedig az MTV EMA díját is besöpörték, így november 4-én ők vonulnak végig Barakaldoban a Bilbao Exhibition Centre vörös szőnyegén.

 

 

[Follow the flow]

 

 

 

Fura Csé így beszélt a győzelmükről:

"Akár a szakma, akár a közönség részéről érkezik ilyen díj vagy elismerés, természetesen nagyon örülünk neki! Meglehetősen erős volt ez a mezőny, és már önmagában az nagy megtiszteltetés volt nekünk, hogy az ország legmenőbb előadói mellett szerepelhetünk a jelöltek között. Hihetetlen, hogy mennyire jó közönségünk van, akik ennyire mellettünk állnak. Ha azt mondjátok év elején, hogy ekkora utat teszünk meg a Follow The Flow-val, és novemberben ott leszünk az MTV Europe Music Awards-on, egész biztosan jót nevetek rajta. Bár az elmúlt tíz hónapban rengeteg fantasztikus dolog történt velünk, amiért hálásak vagyunk és nagyon boldogok is persze!”

 

 

A 2018-as MTV EMA november 4-én, vasárnap este kilenc órakor kezdődik a Bilbao Exhibition Centre-ben, a spanyolországi Barakaldoban.

 

Az MTV EMA 2018 Red Carpet élő közvetítése pedig november 4-én 20 órától látható, míg a díjátadó 21 órakor veszi kezdetét a magyar MTV műsorán.

 

A Follow The Flow hivatalos csatornái:

https://www.facebook.com/Follow-The-Flow-1074617072569380/

https://www.youtube.com/channel/UCsqTOFZHuXdzhfcZKbYOqAw

https://www.instagram.com/followtheflowofficial/